2109281.jpg

JÄLLEEN KOTONA! Ja päivän rutiinit, kuten lehden haku, sujuvat taas entiseen malliin vauhdikkaasti loskasäästä huolimatta. Onneksi on nämä muovipussit ja kumirinksulat keksitty elämää helpottamaan. Mutta loskaa, märkää ja sumua oli toki matkallaki. Empä olis edes tiennyt missä käytiin, jos eivät olis kertoneet minulle paikkojen nimiä.

2109285.jpg

Ensin poikettiin kaksilla synttäreillä Heinolassa yht´aikaa. Jamppa täytti yhtä paljon kuin me Likka-äiskän kanssa viime kesänä yhteensä, joten samaa ikäluokkaa kait ollaan, ja ystäviä meistä heti tulikin. Pikku-Emma taas saavutti vasta ensimmäisen vuotensa.

2109282.jpg

Sattuhan sinne muitakin ikätovereita samaan aikaan,...

2109290.jpg

...ja vauhtia riitti aivan kivasti.

2109287.jpg

Valitettavasti emme ehtineet siellä kovin kauvaa viipymään, koska edessä oli vielä pitkä matka, mutta synttärisankarit piti saada vielä poseeraamaan. Tässä ovat siis isoveli  Jan ja pikkusisko Emma.

2109296.jpg

Emmakin suhtautui meihin tyynen rauhallisesti, vaikkei ennen ollutkaan nähnyt kotonaan tällaisia karvaisia nelijalkaisia, mutta hyvästien jättö alkoi hieman kainostuttamaan. Onneksi oli kuitenkin isoveli turvana.

Matkamme jatkui LUUMÄELLE. Nimi ainakin kuulosti lupaavalta minun korvissani.